malinochemmaiasien.blogg.se

Här kan ni följa Malin och Emma på deras back-packer äventyr i sydost-asien

Gilli Trawangang

Kategori:

Hej på er där hemma!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men sen vi kom till Indonesien har det varit full fart...

De tre första nätterna bodde vi på Kuta i Bali. Vi hann med tre dagars poolhäng på hotellet, äta största och goodaste buffen och en sjukt rolig partykväll. Vi ser så mycket fram emot att åka tillbaka dit om en vecka :)

Just nu är vi på Gilli Trawangang, här har vi varit i en vecka men åker vidare till Lombok och vårt surfcamp imorgonbitti. Vi ÄLSKAR gilli! Det är så fint här, ett riktigt paradis med sköna människor och roliga fester. Vad mer kan man önska sig?! ;)

Det har varit en händelserik vecka här på Gilli. Första dagen träffade vi några tjejkompisar hemifrån som vi har bott och varit med hela veckan, så himla roligt! På dagarna har vi varit på stranden när vädret har tilllåtit och på kvällarna har vi festat, haft ostkväll och sett på "bio" tillsammans. I onsdags var vi på ännu en snorklings utflykt där vi fick se havssköldpaddor! Det var sååå häftigt :)

Avslutningen på denna härliga vecka är kanske inte den bästa då Emma ligger inne på hotellet nu med feber och ont i halsen... men vi håller tummarna för att det känns bättre imorgon och att hon inte behöver missa något på surfcampet!

Puss och kram
Malin & Emma



https://cdn2.cdnme.se/4070722/6-3/pic_516bf6fd9606ee5d19dc756f.jpg" class="image">

Kommentarer

  • Anna säger:

    Kul med surfcamp! Krya på dig Palmis!

    2013-04-15 | 20:36:02
  • Farmor Gerd säger:

    Hej Emma o Malin!
    Krya på dig Emma! Tur att Malin finns där och sköter om dig. Hoppas det snabbt går över så du kan hänga med på surfingen.Allt ni har fått uppleva på Bali låter hur härligt och kul som helst. Blir spännande att höra om äventyret på brädan,lycka till!
    Kramar till er båda

    2013-04-16 | 13:20:04
  • farmor elsie säger:

    Härligt, så intressant läsa om era äventyr. Emma, hoppas du blir frisk i ett huj. Ha det fortsatt bra och take care båda två, Kramar

    2013-04-17 | 20:20:29
  • lillemor bäck säger:

    Hejsan!
    Nu bötjar snart Er hemresa förstår att ni haft en underbar tid i livet.Det skall bli trevligt att få träffa er och se på mycket bilder från eran resa.

    Hälsningar Mormor

    2013-05-02 | 13:02:56

Kommentera inlägget här: