malinochemmaiasien.blogg.se

Här kan ni följa Malin och Emma på deras back-packer äventyr i sydost-asien

Nu har det antligen vant!

Kategori: Allmänt

Fran en gra kaos stad vidare till en gra đod stad sa befinner vi oss nu i Hoi An.
 
Vi kom hit i forrgar pa formiddagen efter att ha akt buss fyra timmar fran Hue. Det var en riktigt galen busstur med en chauffor som korde rally pa de sma kringelikrok vagarna med en oppen bussdorr och en cigg i munnen.
 
Dagen da vi kom hit gick at till att hitta ett hotell, kolla in stranden och ga runt i staden. Hoi An ar valdigt lugnt men sjukt mysig och for att komma till stranden maste man cykla en bit bland risfalt och restauranger, vi gillar det!
 
Vadret i forrgar var jattebra med bla himmel och sol, men igar nar vi var pavag till stranden sag det ut att bli storm. Vi tankte att det vore inte alls konstigt om det kom in en storm da den graa himlen forfoljer oss, haha!
Men som tur var sa gick det snabbt over och vi fick en go soldag. Sa igar fick vi for forsta gangen lite farg pa vara bleka kroppar och vi badade i havet. Stranden ar lang och fin men pagrund av det jakla chineese new year ar den overbefolkad av kineser som har semester. Men som tur ar trivs dom i flock sa vi lyckades anda fa en bra strandplats lite langre bort.
 
Pa kvallen igar vả vi ute och at en god middag och gick runt i staden. Det ar sjukt billigt har, en stor middag for oss tva med dricka till kostar ungefar 80 kr, life is good!
 
Nu ska vi cykla ner till stranden och imorgon bitti aker vi vidare ner till staden Nha Trang.
 
Puss & Kram
Malin och Emma

Kommentarer

  • Farmor Gerd säger:

    Så roligt att läsa era upplevelser. Tycker ni är helt fantastiska,löser era problem hur bra som helst. Ha det gott och en fortsatt fin resa
    P oK

    2013-02-13 | 11:44:03
  • Pappa palm säger:

    Ni verkar ju ha det hur bra som helst, löser allt med bravur. Skulle ju gärna vilja se lite goa bilder. Hälsningar JP

    2013-02-13 | 14:19:47

Kommentera inlägget här: