malinochemmaiasien.blogg.se

Här kan ni följa Malin och Emma på deras back-packer äventyr i sydost-asien

Koh Lipe

Kategori:

Hej hej!!
Koh lipe var en riktig paraidis ö. Det var en väldigt liten ö och man gick över hela ön på en kvart. Den bjöd på kristallklart turkost vatten, vita stränder och mysig stämning. Tyvärr har internet knappt fungerat, så vi har inte kunnat uppdatera bloggen... Men nu är vi efter nio helt underbara dagar tillbaka på Langkawi för att få nytt thailändskt visum så vi kan vara två veckor på koh phi phi och koh Lanta innan vi drar vidare till Borneo.

Dagarna på koh lipe har varit riktiga rehab dagar. Vi har solat och badat på olika stränder, vissa stora och lite mer turistiga medan andra har varit små paradis där vi har haft hela stranden för oss själva. Vi är helt överens om att vattnet här är det finaste och klaraste vi sett.

En av dagarna spenderade vi på havet då vi åkte runt med longtailboat till olika rev där vi snorklade och till stränder där vi åt lunch och fick se massa apor, sjukt söta var dom! Snorklingen var grym! Vi fick se både Nemo, en jättestor moräna och fiskar vi bara trodde fanns på film. På vägen hem hade vi turen att få se en hel delfinfamilj som simmade runt vår båt, dagen kunde inte ha slutat på ett bättre sätt! :)

Vi måste även nämna något om vårt boende på koh lipe. Vi har nämligen haft vår egen lilla bungalow som låg i djungeln. Den hade varken varmvatten eller spolknapp på toaletten. Men tro det eller ej så har detta varit vårt favoritboende hittills. Supermysigt!!

Imorgon bitti åker vi till Koh phi phi. Pickupen till båten ska hämta oss klockan åtta, sen har vi en sex timmar lång båttur framför oss... Men hellre det än buss!! ;)

Puss&kram
Emma och Malin

Kommentarer

  • mormor lillemor säger:

    Hej flickor! Det var roligt att höra från Er.
    Hoppas allt är bra hörde att magarna är så där!
    Ha en fortsatt trevlig resa.
    Kram Mormor

    2013-03-11 | 15:25:11
  • Farmor Gerd säger:

    Underbart att höra av er igen. Fantastiskt så mycket roligt ni har fått uppleva ,vilka minnen för livet! Hoppas fortsättningen blir minst lika bra! Kramar i mängd till er båda

    2013-03-11 | 16:49:35
  • farmor elsie säger:

    Hallå där,
    Är så intressant läsa om era äventyr. Ha det fortsatt jättebra. Kram, farmor elsie

    2013-03-11 | 21:42:32
  • Anna säger:

    Åhhh, vad roligt att ni fick se delfiner! Jag sitter alltid och spanar efter delfiner när jag är iväg någonstans men har aldrig fått se några :( Otippat att ert favvoboende saknade både varmvatten och spolknapp, haha :)

    2013-03-15 | 17:06:13

Kommentera inlägget här: