malinochemmaiasien.blogg.se

Här kan ni följa Malin och Emma på deras back-packer äventyr i sydost-asien

Första hela dagen i Vietnam!

Kategori:

Idag har vi hunnit med väldigt mycket! Vi började dagen med att äta en god frukost på hotellet och fixa bussbiljetter som ska ta oss ner genom Vietnam. Vi har tänkt att stanna på två ställen, Hoi An och Nha Trang. Efter att vi fixat biljetterna begav vi oss ut i staden, det är ett under att man inte blir påkörd för mopparna kör kors och tvärs. Det är verkligen galet! Känns ganska skönt att åka vidare till fina stränder och lite mysigare byar imorgon!

Vi har skaffat oss lite Dong också, banken var ju stängd på flygplatsen... Jag och Malin är numera miljonärer haha! 100 USD är 2000000 Dong! Men allt är väldigt billigt här, idag åt vi lunch och drack gott för knappt hundra kronor tillsammans.

Efter att ha tagit sig fram på dem överbefolkade gatorna i några timmar var vi tvungna att vila på hotellet ett tag och då planerade vi vart vi ska efter Vietnam. Det blir några dagar i Kuala lumpur och sedan flyger vi till en ö som ligger högt upp i Maysis på västsidan som heter Langkawi och därifrån kommer vi sedan båtluffa runt bland olika paradisöar, tanken är koh lipe, koh lanta och koh phi phi. Det kommer vi nog göra i ca en månad innan vi drar vidare! Fy tusan vilken go tid vi har framför oss!!

 

Puss och kram

Emma och Malin

Kommentarer

  • lillemor bäck säger:

    Tack för bilderna från Vietnam , roligt att följa er på resan. Ha det så bra. Hälsa Emma
    Hälsningar MOrmor

    2013-02-09 | 11:16:53

Kommentera inlägget här: